CLUB ATLETISME " CORREGATELL"

CLUB ATLETISME

Club d´atletisme “ El Gatell” CARRÍCOLA

El Club d´Atletisme “ El Gatell” de Carrícola naix com a resultat d´un grup d´amics de l´esport, tots o quasi tots del poble, que decideixen fer una carrera popular a l´estiu, per tal de practicar el correr i després fer un sopar a la piscina del poble.

El nom del club es decideix entre tots per tal de recordar un naiximent d´aigua molt antic que hi ha encara huí en dia al terme del poble, la “ Font del Gatell”.

El dia 8 d´agost a la població valldalbaidina de Castelló de Rugat, inicia aquest grup d´amics el seu camí dins de l´esport popular, participant 9 corredors a la Volta a Peu d´aquest poble, amb moltes ganes de passar-ho bé i gaudir del correr, encara que feia calor.

Des d'aleshores uns o d'altres han participat en nombroses curses populars:

la Pujada a la Font Fedra d'Atzeneta, el Gran Fons d'Albaida, la Volta a Peu a Cullera el Fons de Benigànim, la Pujada al Castell de Xàtiva, la Mitja Marató de Gandia entre d' altres que queden per fer.

A l'actualitat estem al voltant de 15 o 16 corredors, a més la gent del poble que ens dona ànim i suport per seguir endavant, encara que estem esperant més corredors i sobre tot la gent del poble més menuda.

En la nostra curta vida, hem fet un sopar i recentment una paella a les escoles convidant a tot el poble al dinar.

Des del Club d' Atletisme " El Gatell" de Carrícola" volem donar l' agraïment al nostre Ajuntament, així com a cada component d'aquesta colla d'amics, per a que no deixen mai de fer esport a més de gaudir de l' amistat d' un poble menut però amb un espirit sà i gran.

Els amics del Club d' Atletisme "El Gatell" de Carrícola

Més informació  www.mitjamaratodemuntanyacarricola.com