MES MERCAT CARRÍCOLA

LA XARXA LLAURADORA DE LES COMARQUE CENTRALS
està formada per un grup d’agricultors locals que han treballat i treballem per una agricultura sostenible de cultura local, respectuosa amb la terra, el medi ambient i les persones, que aconsegueix aliments sans, lliures de residus químics, utilitzant tècniques de producció tradicionals que ens han ensenyant els nostres avantpassats i treballant, sent aquestes la base del coneixement agrícola.

DE LA TERRA
és un projecte d’artesania local dedicada des de fa 9 anys a l'elaboració de productes naturals de cosmètica, sabons artesanals, maceracions d'olis vegetals amb ingredients orgànics, molts d'ells de cultiu propi.

Al CELLER TOMÀS TORRES elaborem vins naturals de vinyes pròpies des de 1998. El Celler està situat a la part alta del poble de Carrícola i Vicent, l’ànima d’aquest projecte actualment és president de l’Associació de productors de vins naturals d’Espanya.

Al FORN DE CARRÍCOLA elaborem Pans i altres productes de forn de manera artesana i sense verins, pastats amb farines integrals moltes en molí de pedra, fermentats exclusivament amb Llevat Mare i cuits a Forn de Llenya.

MEL DEL CAMÍ DELS CARROS
elaboren mel de collita pròpia de l’abellar situat a Carrícola, és de nèctar de flor silvestre amb molta proporció de flor del taronger