ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA CARRÍCOLA "AFCARRI"

LOGO  AFCARRI

 

AFCARRI   Associació Fotogràfica Carrícola.

El passat diumenge 13 de març, es va celebrar a Carrícola, l'acte d'inauguració-presentació de AFCARRI, Associació Fotogràfica Carrícola.
Una entitat que no naix  d'aquesta inauguració, sinó que aporta el treball de recopilació i captura d'imatges en tots els esdeveniments que s'estan celebrant en aquesta població, tant en BIODIVERS, com en les seues festes i esdeveniments múltiples, ja de fa un temps.
Cal destacar l'any passat la "I KDD fotogràfica de Carrícola", en la què van participar més de setanta professionals i aficionats a la fotografia.

Des de l'Ajuntament i en la persona del seua alcaldessa Susana Cháfer, va mostrar tota dedicació i satisfacció per aquest projecte, mostra d'això és la cessió del local social a l'edifici municipal.

En aquest acte, en el qual van assistir més de 25 socis, va estar present el gran professional i editor de llibres sobre el món fotogràfic José Benito Ruiz, el qual en una de les paraules d'elogi en ser convidat a participar en aquest projecte, va destacar la gran implicació d'aquesta Associació, en el projecte BIODIVERS i en tots els esdeveniments que es duguen a terme a la població.
En el currículum de José Benito Ruiz, cal destacar la seua passió per la natura, la seua senzillesa, professionalitat i el suport a aquestes iniciatives, en aquest any que ostenta la Presidència d'AEFONA, Associació Espanyola de Fotògrafs de la Natura.

En l'acte es va projectar un documental, amb totes les activitats que s'han dut a terme durant els diferents esdeveniments que s'han celebrat fins ara. Finalitzant l'acte amb el lliurament a José Benito Ruiz d'una escultura en vidre de l'artista local Josep Sanjuán, en agraïment pel seu suport.

Des de AFCARRI, agrair a tots els que han fet possible que aquesta Associació siga una realitat.

 

ASSOCIACIO FOTOGRAFICA AFCARRRICOLA

Plaça de la Constitució,  5

46869,  CARRICOLA

Tlfno i Fax,  962356585

Web:  www.afcarri.com

E-mail:  afcarri@gmail.com

 

 

 • EXPOSICIÓ ALBAIDA
  EXPOSICIÓ ALBAIDA
 • EXPOSICIÓ BÈLGIDA
  EXPOSICIÓ BÈLGIDA
 • EXPOSICIÓ BENISSODA
  EXPOSICIÓ BENISSODA
 • EXPOSICIÓ CARRÍCOLA
  EXPOSICIÓ CARRÍCOLA

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31